28'

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 09

2 april 2016 10:45

Geweldig talent

Uit bij Driel had de D1 aan 1 goede helft voldoende om de overwinning te pakken. Met name de beginfase voetbalde Elistha zeer verzorgd, de bal ging van voet tot voet. Veel balbezit en mooie combinaties, het zag er prima uit. Na 7 minuten kon Jop de score openen, het was zeer verdiend. Elistha bleef de baas en had snel de score moeten uitbouwen, Driel was wel gevaarlijk bij dode spelmomenten. Na 17 minuten de 0-2, het voetbal was na deze goal wel wat minder. Weer het geijkte verhaal, lopen met de bal en wat meer uit op eigen succes, jammer. Driel raakte de lat met een kopbal (mooie aanval) en een verdwaalde mislukte vrije trap viel er ook nog eens bovenop. Dus we moesten wel op onze tellen blijven passen. Via een mooie counter namen we een 0-3 voorsprong en een counter aan de andere kant leverde Driel een tegentreffer op. De rust in met een 1-3 voorsprong.
Na rust een stuk minder te genieten, beetje rommelig, maar Elistha kwam geen moment meer in de problemen en met een beetje meer overzicht voor het doel (en elkaar de bal gunnen) was het mogelijk geweest om er nog wat extra in te schieten.