C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 08

9 april 2016 12:15

Scheidsrechter

Uem, B.T.M. van

Vandaag weer een doelpuntrijke middag. De eerste wedstrijd was het nog een wedstrijd tussen  2 ploegen die samen met Jonge Kracht bovenaan stonden. Arnhemse Boys C1 begon vandaag als 2e op de ranglijst en Elistha inmiddels afgezakt naar de 4e plaats. Arnhemse Boys liet vanaf minuut 1 zien dat zij terecht meedoen om het kampioenschap. In minuut 2 was het al 1-0 voor de Boys. Zij waren vooral veel feller en individueel sterker. Elistha was minder fel in de duels en zoals altijd kregen we toch nog genoeg kansen in de omschakeling. Helaas waren onze spitsen niet scherp genoeg voor de goal. Het spel golfde heen en weer waarbij de Boys het betere samenspel had en Elistha in de counter wel erg gevaarlijk bleef. In de 30e minuut maakte Sam de 1-1 na een assist van Jurre. Elistha dacht terug in de wedstrijd te zijn, maar binnen een minuut was het alweer 2-1 voor de Boys.

Na de rust begon Elistha zeer zwak aan de 2e helft. Of anders gezegd, de Boys begonnen juist zeer sterk aan de 2e helft. Binnen 15 minuten liepen zij uit naar 4-1. De wedstrijd leek gespeeld. Toch kwam Elistha nog redelijk terug door de 4-2 door Marciano en de 4-3 door Iwan. Het was jammer dat Elistha de goals te makkelijk bleef weggeven. De Boys liepen uit naar 6-3. Al met al een terechte overwinning van een ploeg die vanaf het begin duidelijk liet merken te willen winnen.