61'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 08

12 maart 2016 14:00

Johan Hendriks

Een mooie zonnige zaterdag met als tegenstander OVC C1 uit Oosterbeek. Een tegenstander waar wij voor de winterstop erg veel moeite mee hadden. Al snel bleek dat OVC niet dezelfde tegenstand kon bieden als voor de winterstop. Elistha scoorde na 5 minuten al de 1-0. Marciano scoorde na goed voorbereidend werk van Jurre. Niet lang daarna maakte Sam na een solo actie de 2-0. Elistha speelde zeer wisselvallig. Goede, sterke momenten werden afgewisseld met slordig balverlies. Zo kon OVC bij de spaarzame uitvallen zelfs scoren maar nog voor de rust maakte Sam de 3-1 op aangeven van de bewegelijke Jori. Elistha speelde niet als team maar was afhankelijk van goede acties van een paar spelers. Dit was juist een wedstrijd om als team beter te spelen. Doorbewegen zonder bal, opkomen van de backs, ruimte creëren voor elkaar waren aspecten om duidelijk naar voren te laten komen. Dat bleef helaas achterwege.

De tweede helft was precies hetzelfde als de eerste 35 minuten. Het spel bleef wisselvallig en was te geconcentreerd op de goede acties van een paar spelers. Jurre maakte weer binnen 5 minuten de 4-1. Er ging een goede snelle aanval vooraf met uitstekend werk van Luc. De 5-1 kwam van de voet van Tijn. Hij ging vanaf het middenveld door naar de keeper en scoorde. De 6-1 was een mooi uitgespeelde aanval, opgezet door Stijn en afgemaakt door Iwan. Al met al een zeer goede uitslag en dan nog zijn de trainers niet tevreden met de uitvoering. De jongens hadden zelf wel genoten en een fijne wedstrijd gespeeld en dat is uiteindelijk voor de jongens het belangrijkste.