27'
44'

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 09

28 november 2015 10:00

Een leuke pot voetbal met kansen over en weer, maar de punten bleven in Angeren. D1 speelde een prima pot binnen onze mogelijkheden. De eerste minuten waren duidelijk voor de gastheren en de eerste twee kansen waren ook voor de thuisploeg. In de eerste minuut, nog niet bij de les door de korte warming-up,  een geweldige redding van Dennis. Even later een kans bij een 1 op 1, met weer Dennis als winnaar. Na deze sterke start van Angeren kwam de wedstrijd wat meer in balans en na 15 minuten de eerste kans voor ons, het schot miste kracht. Zoals eerder geschreven een boeiende wedstrijd met veel talentvolle voetballertjes. Ook best wat fouten maar dat mag natuurlijk op deze leeftijd, Angeren ging de rust in met een voorsprong, een mooie dieptebal op de pijlsnelle linksbuiten die raad wist met deze kans. Na rust een sterke openingsfase waarbij Elistha op jacht ging naar de gelijkmaker. Twee keer pech met ballen van Roel die van de lijn konden worden gehaald, drie kansjes toch geld geschoten met het chocoladebeen die tergend langzaam naast de verkeerde kant van de paal rolde. Ook aan de andere kant nog de nodige kansjes en kansen en uit 1 daarvan kwam de thuisploeg op 2-0. In deze stand kwam geen verandering meer en de tweede nederlaag op rij was een feit. Maar toch een tevreden staf, want dit was nogmaals een prima wedstrijd tussen twee leuke teams.