7 - 2

SC Bemmel E3

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 09

7 november 2015 9:30

Vandaag de wedstrijd tegen Bemmel E3, een mooie gelegenheid voor sportieve revanche na het gelijkspel van vorige week tegen Arnhemia. Ook deze wedstrijd begon wat stroef, mede te verklaren door wat wisselingen in posities in het veld. Franklin begon centraal achterin en dat was even wennen, Silvio schoof door naar de aanval, wat gaandeweg de wedstrijd steeds beter begon te lopen. Met een paar mooie individuele acties was Reno goed op dreef en maakte voor rust een prachtige goal (mooie lichaamschijnbeweging) na een goede voorzet van Pim. Bemmel was lastig voorin en speelde dat een keer goed uit. Cas had moeite om de rechtsbuiten in toom te houden en ook de spits van Bemmel was een goede speler. Een goede goal van Bemmel betekende een 2-1 ruststand. Na rust schoof Franklin door naar de spitspositie en scoorde vrijwel direct na de aftrap zijn eerste goal. Borre was goed op dreef op rechts en leverde diverse goede voorzetten af, Twan en Owen zorgden voor rust achterin, waardoor Bjarne van achteruit goed kon inschakelen. Uiteindelijk dus toch nog een ruime overwinning ondanks nog een tegengoal van Bemmel: 7-2. Volgende week wacht ons de zware krachtmeting met Eldenia, de nog ongeslagen ploeg uit Elden.