Dichte mist, 10 doelpunten en er dan maar 1 zien, D1 wint blijkbaar in Doorneburg

GVA D1

4 - 6

Elistha JO13-1

...
1'
...
2'
18'
...
30'
38'
... (e.d.)
39'
Timo van Baal (intikker)
... (schot)
46'
46'
Sem Gerrits (schot)
53'
60'

D-pupillen zaterdag, D1, 2e klasse 09

2 november 2015 19:00

Zeer dichte mist, zicht net aan 30 tot 50 meter en een inhaalwedstrijd voor de D1. Een kort verslag van deze wedstrijd, aan de hand van juichen van spelers. Binnen 30 tellen juichende gastheren, binnen 1 minuut 50 weer juichende doorneburgers. Geen beste start van onze jongens. Na 18 minuten de enige goal van de wedstrijd die ik heb kunnen zien, Cane schoot prima binnen. Rusten met een 3-1 achterstand. In de rust de jongens zelf de bespreking laten doen, als trainer had ik immers niets gezien. Zeer zelfkritisch legden de heren uit hoe het zo mis kon gaan in de eerste minuten. Wat tips gegeven hoe het na rust toch nog omgedraaid kon worden, zelfs aangegeven dat we er een stuk of 5 gingen maken, mits we natuurlijk wat scherper beginnen. Ook een doelpuntje tegen is dan niet erg, zelfs bij twee tegendoelpunten gaan we hem dan nog winnen. Na rust volle bak op de aanval en warempel we maken er vijf. Dat ene doelpuntje tegen kunnen we wel mee leven. Ik denk dat we goed hebben gespeeld, maar zeker weten doe ik het niet. Wat ik wel weet is dat de drie punten door een geweldige instelling mee naar Elst gingen.