1 - 1

Elistha JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 09

31 oktober 2015 9:30

In het nog frisse ochtendzonnetje namen de boys het op tegen de E1 van Arnhemia. Dit bleek al snel een stugge en fysiek sterke tegenstander te zijn. De jongens speelden een lastige eerste helft waarin we in het eerste kwartier werden afgetroefd op fysieke kracht en inzet. Het vroege tijdstip zo aan het einde van de herfstvakantie speelde wellicht ook een rol. Toch kwamen we langzaam beter in de wedstrijd. Af en toe kwam er weer een behoorlijke aanval uit, maar waren we te onrustig in de afwerking. Een 0-0 ruststand was daarmee logisch. In de tweede helft begonnen we iets feller. Het was echter Arnhemia dat de eerste goal scoorde. Uit een prima counter snelde de beste speler van Arnhemia op ons doel af en scoorde beheerst tegen de kansloze Pim. In het vervolg van de tweede helft hadden we vooral veldoverwicht maar weinig uitgespeelde kansen. Franklin was gevaarlijk in de spits, maar had weinig geluk. Cas, Reno en Bjarne probeerden het met individuele acties, maar meestal stond er net 1 mannetje teveel. Achterin moesten we alert blijven stonden Owen en Twan hun mannetje. Het veldoverwicht leverde na circa 10 minuten in de 2e helft de gelijkmaker in. Borre schoot de rebound in nadat Franklin nog de keeper op zijn weg had gevonden. Met Silvo in de spits probeerden we toch de winnende treffer te forceren. Dat lukte nog bijna, Owen had em op zijn schoen maar zijn schot miste de kracht. Jammer, maar 1-1 was gezien de verhoudingen op het veld toch wel de terechte uitslag vandaag.