68'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 08

10 oktober 2015 14:00

Rick Oosterbroek

Het was niet echt een wedstrijd deze koude zaterdagmiddag. Elistha was letterlijk en figuurlijk een maat te groot voor het eerste jaars C team uit Duiven. Bij ons lopen een aantal flinke kerels en ook nog twee dispensatie spelers. Voetballend kon de ploeg uit Duiven er nog wel eens uit komen met twee kansen in buitenspelpositie tot gevolg. Maar meest van tijd wonnen onze mannen de duels en door het grote krachtsverschil liepen we veel uit positie en ging het tempo omlaag. De 3-0 voorsprong bij rust was dus logisch maar niet door geweldig spel. In de rust aangedrongen op het tempo, de keuzes en de nauwkeurigheid, maar het bleef matig. Desondanks een ruime 6-0 overwinning en de boys konden eindelijk naar de AH voetbal boeken en plaatjes. Misschien was daardoor de focus wel ver te zoeken.    ;-)