61'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 08

3 oktober 2015 15:00

Wijk, C.A.H.J. van

In het weekend van de scheidsrechter liet Eldenia zien hoe het niet moet. Met een ruststand van 2-3 in ons voordeel begonnen we aan de 2e helft. Voor rust een matige wedstrijd met kansen en doelpunten over en weer. Opvallend was de onsportieve manier van vlaggen van de grensrechter van Eldenia, het was alsof hij de championsleague finale van zijn favoriete club mocht vlaggen. Afijn, aan de tweede helft begonnen een wedstrijd waarneemt zoveel meer gebeurde voor de goal. Ja natuurlijk liet de grens zich nog een keer gaan toen Sam scoorde, volgens de beste man vanuit buitenspel positie, maar Stevie Wonder kon zien dat  het bij lange na geen buitenspel was. ( voor de spelers, Stevie Wonder, Google maar efkes) (Google je via de Belgische Google moet je zoeken op Sjefke Mirakel)  de prima leidende KNVB scheidsrechter, een jonkie nog, trapte erin, maar kreeg bij een volgend vlagsignaal wel door dat hij door zijn bloedeigen assistent in de boot werd genomen en hij liet hem voor het eerst staan. Nou daar was de beste man niet blij mee. Toen de scheidsrechter na de zoveelste lompe overtreding op Sam de voorstopper met geel naar de kant stuurde kreeg de scheidsrechter het met de trainer aan de stok. Hierbij voelde de scheidsrechter zich zo bedreigt dat hij besloot om na telefonisch beraad met de KNVB de wedstrijd definitief te staken. Ook na het staken vond de grensrechter het nog even nodig om de scheidsrechter te intimideren. Zeer kwalijk en totaal onnodig. Vanuit Elistha zijde vooral ongeloof bij de jongens natuurlijk, want gestaakte wedstrijden vanwege wangedrag van mensen die het voorbeeld zouden moeten geven, walgelijk. Geen beste beurt voor Eldenia in de kleedkamer al snel omgedoopt in Ellendia. met nog 7 minuten en 34 secondes te spelen staan we voor met 2-3 wij hadden er nog elf en Eldenia moest verder met 10. Maar de bal ligt nu bij de KNVB.