... (lob)

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 08

26 september 2015 14:30

Rick Oosterbroek

Elistha C1 speelde vandaag tegen VDZ C2  waar ze een paar weken geleden met 4-2 van wonnen tijdens een bekerwedstrijd.  Net zoals in de bekerwedstrijd (4-0 voor in de rust) startte Elistha goed. Al na 15 minuten spelen stond Elistha met 2-0 voor. De eerste goal was een vrij trap van Marciano. De bedoeling was om vanaf de zijkant hoog richting 2e paal te spelen en doordat het zicht van de keeper belemmerd werd door meerdere spelers ging de bal zo de goal in. De tweede goal was een mooi uitgespeelde aanval waarbij Jurre Sam voor de goal zette en deze wist het netje ook te vinden. Door een goed voetballende as had Elistha zeker overwicht. Elistha ging ook met 2-0 de rust in. Na de rust was het na een paar minuten al 3-0 door een mooie actie op snelheid van Iwan wat hij bekroonde met hard shot op goal waarbij de keeper kansloos was. Elistha dacht dat de wedstrijd al gelopen was maar kwam bedrogen uit. Jordy die erg sterk keepte kreeg wel een tegengoal op de oren. Daarna bleef VDZ drukken en kregen zelfs nog een penalty. Jordy voorkwam de aansluitingstreffer en zorgde met zijn reddingen dat VDZ niet meer kon scoren. Elistha begon weer te voetballen en na een mooie aanval met Sam en Jurre maakte Jurre de 4-1. De wedstrijd was gespeeld. De 5-1 werd nog gemaakt door Sam nadat Bob van achteruit goed meegekomen was en nog het overzicht had om Sam alleen voor de keeper te zetten.