2 - 6

Elistha JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 09

26 september 2015 8:30

Om 07:30 stond iedereen klaar om te vertrekken richting Gendt waar we tegen de Bataven E2 mochten voetballen. Bij aankomst in Gendt was de mist nog niet opgetrokken, de warming-up en de eerst minuten was ook moeilijk te zien met de fel schijnende zon. Daar hadden onze jongens waarschijnlijk ook last van want binnen 6 minuten stonden we al achter met 1-0. Onze jongens op de flanken hadden een belangrijke rol daarvandaan moesten de aanvallen komen, met Cas en Reno op links en Borre en Bjarne op rechts. De zon scheen behoorlijk en de mist trok op, daardoor zag Pim Bjarne vrijstaan en gaf een mooie pass 1-1. 11 minuten later zag Franklin kans om een keer van afstand te schieten, dit bleek een prima beslissing 1-2. Vlak voor rust kwam de bal op 2 meter van de goal voor de voeten van Reno 1-3. Rust, in de rust hebben we een aantal jongens even moeten wakker schudden en de taken nogmaals duidelijk uitgelegd. Dit bleek niet veel zin te hebben achteraf :-(
De aftrap was nog maar net genomen of de bal komt vanuit een rebound voor de voeten van Pim BAM!! 1-4 de wedstrijd is beslist, vanaf dat moment was het volle bak naar voren en vergat ieder zijn rol in het veld. In de 37e minuut schoot Pim nogmaals lekker op de goal 1-5 en nog geen 5 minuten later schoot Reno de bal over de keeper 1-6. Net voor het einde maakte de Bataven nog een mooi doelpunt en zette daarmee de eindstand op het bord 2-6. De defensie was vandaag goed verzorgt met name Twan, Silvio  en Owen hielden de boel goed op slot. Silvio stond telkens dicht bij de keeper om vanuit daar de bal te krijgen en de aanval op te zetten.

Mannen het was niet onze beste wedstrijd maar de punten zijn binnen, komende week trainen we verder en ontvangen we OSC E3.