1 - 9

Elistha JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 09

12 september 2015 10:00

Na een goed verlopen bekerronde met als resultaat een plaatsing voor de volgende ronde stond de 1e competitiewedstrijd voor de deur. Beginnen de tegen de buren van Spero, een makkie voor de trainers dus om de ploeg op scherp te zetten :-)

Het werd een makkelijke ochtend voor de mannen van de E1. Met 2 snelle goals van Borre en Pim leek het een walk-over te worden. Spero knokte zich terug en kwam er een paar keer gevaarlijk uit. Bjarne hield de spits van Spero met een knappe sliding van een goal af (top terugverdedigd als rechterspits!) en Cas was alert bij een tweetal corners. Tegen het einde van de eerste helft begon het aanvalsspel weer over de vleugels te lopen. En dat had resultaat! Met een 6-0 voorsprong gingen we rust in: doelpunten van Bjarne en Franklin. In de tweede helft bleven de boys goed voetballen en ook Spero probeerde een goaltje meet te pikken. Silvio bleef met mooie passes de ruimte aan de zijkant zoeken. Achterin bleven Reno, Twan, Owen scherp verdedigen en anders stond altijd Cas er nog om de ballen tegen te houden. Voorin stond ons aanspeelpunt Pim. Die bleek vandaag een zeer goed neusje voor de goal te hebben. Een loepzuivere hattrick na rust! Spero slaagde er in een van de laatste aanvallen in de eretreffer te scoren, eindstand 1-9.

Conclusie, een goede eerste wedstrijd waarin het team veel drive en enthousiasme liet zien, daar kunnen we mee verder!