... (kopbal)
49'

D-pupillen, D1, Groep 2 08

5 september 2015 10:30

3 gespeeld in de beker en een toernooi bij Arnhemse Boys, dat was de voorbereiding van onze B1. Begonnen met een verdiende nederlaag tegen Dio, de groepswinnaar van onze poule. Dit was een redelijke wedstrijd waar de tegenstander gewoon beter was zonder ons te overklassen. vervolgens een toernooi met 4 wedstrijden waarbij we vier maal met 0-0 van het veld gingen. Goede momenten afgewisseld met mindere momenten, maar alle situaties erg leerzaam. De tweede wedstrijd in de bekerpoule ruim gewonnen met prima veldspel en vandaag de laatste wedstrijd een de poule een wedstrijd met twee gezichten.
Voor rust erg goed gespeeld, volgens de wens van de trainers, een mooie voorsprong bij de rust en complimenten in de kleedkamer. Na rust, wellicht minder geconcentreerd, geen moment meer gespeeld zoals afgesproken. Maar ook hier weer zeer leerzaam.
De trainers hebben diverse jongens op diverse posities uitgeprobeerd, ook hier weer om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van het elftal. Of we klaar zijn voor de start volgende week?? Vertrouwen in de groei van dit elftal is er voldoende, dat is niet resultaat afhankelijk. Maar in de zware poule waarin we straks gaan spelen zullen we ook heel goed moeten leren van onze fouten en onze sterke punten benutten. Dat is op deze leeftijd nog een hele opgave, maar daar gaan we aan werken.