... (schot)

13 mei 2015 19:30

Scheidsrechter

Martin de Goey

Nadat Elistha C1 de op hetzelfde niveau C2 van Spero een pak op de broek had gegeven wilden zij het ook opnemen tegen de C1 van onze buren. De nummer 4 uit de hoofdklasse was hier ook wel voor te porren en dus was het gisteren zo ver. Het was een prima wedstrijd, twee teams met respect voor elkaar, strijdend voor een goed resultaat. Zeker voor rust speelde Spero erg goed in balbezit en was het de bovenliggende partij, maar ook Elistha kon regelmatig gevaarlijk doorkomen en dus ontstaond er een mooie wedstrijd. Spero kwam verdiend op voorsprong en met een 0-1 stand gingen we richting de kleedkamer. Na rust, met een kleine tactische aanpassing was de wedstrijd zeker in de laatste 20 minuten , was er voor Elistha zelfs wel een gelijkspel uit te slepen. Spero die "natuurlijk" makkelijker speelde, maar Elistha beet zich vast in de wedstrijd en op momenten kon men ook voetballend goed mee. Zo bleef het een leuke wedstrijd, een hoog tempo, veel mooie duels. Prima wedstrijd, wat een leuke derby.