Bekerwedstrijd F1 spannend tot het einde

38'

F-pupillen, F1, Groep 2 F 2e klas Regio 3

15 april 2015 18:30

Mike Broens

Stipt om 18.30 uur is de aftrap van de halve finale voor de KNVB beker. Het is 17° en er staan veel supporters langs de lijn om onze helden aan te moedigen. In de tweede minuut krijgt Mauro een goede kans op de openingstreffer, even later is deze spits weer in de buurt van het doel van SDOO. De gasten zijn alert en gaan vol in de aanval. Ze schieten twee keer naast, in de twaalfde minuut redt keeper Vince. Het veld wordt breed gehouden door beide teams, er ontstaat veel ruimte. Silvio schiet op de paal, Mauro twee keer over. Net voor rust is er wat gerommel bij het doel van de gasten, Cas werkt de bal in de touwen.

In de tweede helft creëert Cas vrijwel meteen een kans. SDOO zet nog eens aan, de verdediging van F1 houdt stand, de bal komt weer op de goede helft van het veld. Dan komt Silvio opzetten, hij maakt twee mooie treffers achter elkaar. Elistha komt onder druk te staan na twee tegengoals in drie minuten. Door een slimme omzetting, door coach Marco, wordt de wedstrijd beslist. Mauro zet de eindstand na een krachtige solo op 4-2. Goed teamwork Borre, Owen, Mauro, Tygo, Cas, Twan H., Vince, Twan G. en Silvio, op naar de bekerfinale in mei.