... (corner)
47'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

25 april 2015 9:00

De laatste wedstrijd voor de winterstop kon Elistha kampioen worden door te winnen bij Angeren, helaas lukte dat niet en de titel ging naar RKHVV. Nu weer drie ploegen die strijden om de titel, alleen verloor Elistha vorige week van RKHVV en de titelstrijd lijkt zich verder af te spelen tussen twee teams. Lijkt ... want Elistha doet na afgelopen zaterdag als outsider toch nog weer mee.  RKHVV kon thuis niet winnen van een laagvlieger en Elistha won in Angeren.
Een andere aanpak hadden de trainers gekozen na een grondige analyse van de tegenstander. Angeren wist zich geen raad met het balbezit op eigen helft, Elistha liet de bal daar aan de gastheren en geduldig rond eigen helft stonden de mannen goed gegroepeerd.
Met snelle uitvallen werd de tegenstander telkens onzekerder gemaakt. Vlak voor rust en in de blessuretijd van de eerste helft (5 minuten?) liep Elistha uit naar 0-3
Jedidja was in deze periode ongrijpbaar en nadat hij in de 2e minuut na rust de mooiste aanval afronde en 0-4 binnenschoot leek de wedstrijd gespeeld. Maar Angeren herpakte zich en kwam via een eigen doelpunt van weer Jedidja ( we konden er na afloop allemaal om lachen gelukkig) terug in de wedstrijd. Toen Angeren op 2-4 kwam en er nog tien minuten te spelen waren leek een gelijkspel in de lucht te hangen. Angeren scoorde uit een hoekschop ook nog de 3-4 en de wedstrijd bleef spannend tot aan het eind. Waar de scheidsrechter voor rust nog vijf minuten liet doorspelen floot hij nu twee minuten voor tijd af. Wij waren er blij mee. Een prima resultaat voor een goed spelend E1, wie weet gaan de koplopers nog meer punten verspelen. We moeten nog twee wedstrijden volop aan de bak en dan zien we wel.