Assist: Cas Stevens

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

25 april 2015 11:00

Johan Hendriks

Onze spelers en trainers houden voorbespreking in de bestuurskamer, iedereen kent zijn positie. Elistha begint goed aan de wedstrijd, met een mooie pass van Silvio, balaanname en schot van Cas. Owen is keeper en voorkomt in de vijfde minuut een tegendoelpunt. In de eerste helft gaat het aardig gelijk op met goed samenspel. Spits Mauro komt in de buurt van het doel, Tygo maakt meters, Twan H. is de cornerspecialist, Borre sterk langs de lijn, Twan G. en Vince blijven stug verdedigen en alleskunner Silvio is daar waar hij nodig is. Bij rust is het 1-0.
In de tweede helft zet Elistha meteen weer druk. Dat wordt beloond met een fraai doelpunt van Tygo, op aangeven van Cas. Het blijft spannend, voetballen tegen de buren.
Spero had pech in de afronding en onze alerte keeper Owen voor zich. De 2-0 uitslag was dik verdiend. Dit seizoen is voor de spelers, trainers Marco en Dennis en de ouders al geslaagd. Als F1 in de laatste twee competitiewedstrijden en de bekerfinale deze juiste inzet kan vasthouden, is er nog meer mogelijk. Volgende week de test tegen koploper Union F1.