Assist: Max Hendriks
70'

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 07

18 april 2015 14:45

Elistha c2 houdt kans op de titel. Na de 2-7 overwinning op de nummer 3 Orion blijft het verschil met nummer1 Union 2 punten.
Elistha begon slecht in de woestijn van Nijmegen, hiermee bedoel ik het zeer slechte veld. Dit was echt droevig, heel droog en weinig gras, het was na 20 minuten 2-0 voor Orion.

Elistha raakte na 20 minuten ook gewend aan het veld en het was Bob die Max wegstuurde en Max wist wel raad met deze kans 1-2. Het was wel leuk om te zien dat Noa en Bob goed uit de voeten konden op het middenveld, prima samenspel al was Bob het wat aan het overdrijven. 4 minuten voor rust was het Sam die uit een pass van Noa de 2-2 inschoot.
Rust en de spelers even toespreken, dit hielp want Orion kwam er niet meer aan te pas.

Orion ging Elistha zelfs helpen, na een schoot van Sam was het een Orion speler die in eigen doel schoot en in de 51e minuut was het superspits Luc die na een pass van Sam de 2-4 binnen schoot.
De 2-5 was een kadootje van de keeper van Orion, hij schoot de bal in de voeten van Sam en die tikte hem simpel binnen. Ook keeper Tom gaf een kadootje weg 3-5. Weer een minuut later maakte  Sem (D1) 3-6 naar een pass van Max.
Het slot doelpunt viel in de laatste minuut, weer Noa gaf een pass op Luc en die zette de eindstand op 3-7.

Zaterdag tegen Bataven, we spelen dan in het blauw. Wasvrouw je kan de Oranje shirts thuis laten.