47'
49'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

18 april 2015 12:00

Een topper in de championsleague van de 1e klasse. De kampioen van de heenronde kwam voor de tweede keer op bezoek in Elst. Voor de winter verloren we met 8-4. Ook nu bleek RKHVV een taaie tegenstander. Met drie punten voorsprong kwamen de blauwe jungskes naar Elst, een mooie wedstrijd ontspon zich. Daarin was over 50 minuten RKHVV de verdiende winnaar. Met name voor rust had E1 niet veel te vertellen. Dat het bij rust "slechts" 0-1 was, dat was niet slecht. Na rust wat meer evenwicht, al ging het bij RKHVV allemaal wat makkelijker, Elistha vocht zich echter terug in de wesdtrijd en kwam zelfs op 1-1. rKHVV zette weer aan en liep uit naar 1-3, met een doelpunt van Jesper kwam er weer geloof  en hoop op een punt. Maar in de slotseconden van de wedstrijd counterde de koploper de overwinning binnen. RKHVV is twee keer beter geweest, maar we hebben beide keren prima partij geboden.