44'
49'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

9 mei 2015 10:00

Een hele slechte start in Nijmegen, binnen 1 minuut op achterstand en na 4 minuten zelfs al op 2-0 achter. Dan denk je toch, wat is er hier aan de hand? Zo slap begonnen en  wel heel veel ruimte gevend aan de tegenstander. In balbezit ook niet veel samenhang en toch ook voor rust nog redelijk veel kansen voor de jongens uit Elst. Het vizier niet scherp, last van het spelen op kunstgras ( dat argument kunnen we volgend seizoen niet meer gebruiken).  In de rust even iedereen bij de les trekken, waar draait het om in een teamsport? Wat gaat er niet goed en hoe kan het beter. De kinderen komen zelf met het antwoord en maken het vervolgens ook waar in de wedstrijd. Binnen twee minuten is de achterstand ongedaan gemaakt via prachtig combinatiespel en in de zesde minuut na rust staan we zelfs al op voorsprong. Jedidja maakt zijn hattrick op aangeven van de mee opgekomen Kay. Ayte die ons doel verdedigde bij afwezigheid van Tijs, hoeft na rust nog maar sporadisch in actie te komen, hij pakt nog wel een belangrijke bal bij de 2-3 stand. De beslissing valt ook weer door een prima combinatie en Elistha loopt via een prachtige goal van Bjarne uit naar 2-5
Elistha E1 doet wat het moet doen en zit nu in de wachtkamer, slechts een voetbalwonder kan Elistha het kampioenschap bezorgen, maar de druk ligt nu in Angeren en Huissen.