46'
47'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

11 april 2015 9:45

E1 was in Nijmegen de baas, al bracht het pas laat in de wedstrijd het krachtsverschil ook in doelpunten tot uitdrukking. Een groot deel van de wedstrijd speelde zich af in de lucht, veel ballen werden onnodig hoog gespeeld en dat leverde rommelig spel op. elistha was de tegenstander echter fysiek de baas en bleef daardoor de gevaarlijkste ploeg. Na 9 minuten kon Jedidja van dichtbij intikken. De 1-0 voorsprong kwam geen moment in gevaar, maar het wilde ook maar niet lukken om de score uit te breiden. Het spel was te slordig en gehaast. Na de rust eenzelfde spelbeeld, al leek de tegenstander wat meer grip te krijgen. Het duurde dan ook lang voordat Elistha de voorsprong verdubbelde. De wedstrijd leek gespeeld tot de gastheren (en een gastdame ) in een counter toesloegen. elistha was niet van slag, vond elkaar ineens over de grond en knalde er binnen 3 minuten ook 3 binnen. Natuurlijk leverde dit drie punten op.