43'
46'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

8 april 2015 18:30

E1 heeft de inhaalwedstrijd tegen de gasten uit Nijmegen ternauwernood gewonnen. In een matte vertoning kon ons team een achterstand alsnog ombuigen in een voorsprong en de punten over de streep trekken. De start was voor Elistha waar binnen 5 minuten Mila twee keer dicht bij een doelpunt was. De tweede keer lag de lat een doelpunt in de weg. quick kwam langzaam in de wedstrijd en er ontspon zich een leuke wedstrijd. uit een hoekschop kwam quick zelfs op voorsprong maar Elistha liet zich niet van de wijs brengen. Nog voor rust kwam er een gelijke stand op het scorebord. In de tweede helf eerst twee grote kansen voor Quick, Tijs stond op zijn post. Daarna weer wat kansen voor Elistha, de goal kon aan twee kanten vallen. Zo kopte weer Mila op de lat en in de tegenscoorde kon Jesper nog net op of voor de lijn redden. Toch kwam er een nieuwe voorsprong voor de gasten en leek een nederlaag in de maak te zijn. E1 zette nog een keer aan en strafte een fout achterin bij quick genadeloos af, Jedidja schoot ongehinderd de 2-2 binnen. Met nog 5 minuten te gaan bleef Elistha vol voor de winst gaan en was het goudhaantje Mila die de winnende binnen kon prikken voordat de keeper op de bal kon duiken. De dappere tegenstander moest zonder het verdiende punt terug naar huis.