E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

14 maart 2015

De Boys van de E1 moesten vandaag aantreden tegen O.V.C. 85 in Oosterbeek.
Dat het beter moest dan vorige week dat was voor iedereen duidelijk. Dus vol goede moed gingen we de partij in met de juiste instelling en dat was goed terug te zien in het spel. Er waren vooraf duidelijke afspraken gemaakt, en deze werden direct goed uitgevoerd. Een compliment voor de jongens!
Doordat er goed gespeeld werd kwamen er al snel kansen, maar deze werden helaas niet benut. In de 7e minuut volgt een corner genomen door Jedidja. De bal werd door de verdediging van O.V.C. niet goed weggewerkt, waardoor Jesper met een mooie cross-bal kon scoren. 1-0.
De posities werden goed bezet volgens afspraak. Door onrust aan de bal, onnauwkeurig in de  passing en mindere aannames maakten de jongens het voor elkaar onnodig lastig.
De goed opkomende Ayte werd niet gevonden. Lopen met de bal aan de voet i.p.v. overspelen. Gevolg meer balverlies en O.V.C. kon makkelijker de vrije man vinden. Door een vrije trap komt O.V.C. Op 1-1.
Direct na rust komt O.V.C. beter uit de starblokken en kwamen wij met 2-1 achter te staan.  In deze fase van de wedstrijd liep O.V.C. uit tot 4-1.
De jongens van Elistha bleven er in geloven want er waren al diverse kansen geweest waarin we vergaten te scoren. Helaas viel Reno uit en moesten we verder zonder wissel. De jongens herpakten het spel en lieten in het laatste kwartier prima voetbal zien. De vrije man werd gevonden en er werden betere keuzes gemaakt. Dit uitte zich in goede kansen en drie doelpunten.

Mannen ondanks de 4-1 achterstand mogen jullie trots zijn op dit gelijke spel.
Niet de kopjes laten hangen maar de schouders eronder. ( TOP ).