37'
38'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

7 maart 2015 10:00

In Groesbeek, op het mooie Sportpark Zuid, start F1 van de Treffers tegen onze helden. De eerste kans is voor Silvio in de negende minuut, de bal belandt naast het doel. Elistha wint bijna alle duels en er zijn meer kansen. Helaas gaan de afstandsschoten van Silvio, Mauro en Twan H. naast. Aan de overkant heeft keeper Owen geen bal te doen, mede door de sterke verdediging van Twan G. Bij rust is het 0-0.
Als Borre in de tweede helft op doel staat kan hij vrijwel meteen de bal uit de touwen halen. De Treffers worden scherper, voor de mannen van Elistha wordt het lastiger om elkaar te vinden. Dan schiet Tygo naar Mauro en valt de gelijkmaker. In de dertigste minuut passt Vince de bal naar Tygo, hij haalt hard uit en raakt de paal. Kort daarna mislukt de afronding na een goede voorzet van Cas. De thuisclub schiet nog twee keer raak en wint deze gelijkwaardige pot. De penalty's gaan er met gemak in, er wordt een nieuwe teamfoto gemaakt en we kijken vooruit naar de volgende wedstrijd.