F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

21 februari 2015 12:00

Scheidsrechter

Mike Broens

Jeugdscheidsrechter Mike fluit en beide teams gaan vlot van start. In de vijfde minuut ziet Silvio zijn eerste kans, een minuut later houdt Borre een goed schot van Quick uit het doel. In de negende minuut is het druk voor het doel, uiteindelijk maakt Cas de goal. Kort daarna valt een mooi doelpunt van Twan H. Er wordt goed overgespeeld, de spelers zoeken de vrije ruimte. Mauro schiet een aantal keer op doel, de ballen gaan naast. Net voor rust scoort hij de 3-0.

Gastspeler Dinand is in de tweede helft keeper, net als er een hagelbui, en het eerste doelpunt van de gasten, valt. Silvio blinkt uit in zijn nieuwe positie, vlak voor de verdediging, die bestaat uit Twan G. en Vince. Silvio neemt de bal mee en schiet van een afstand hard op de lat. Een minuut later staat de paal in de weg, in de 26e minuut is het wel raak. Snelle Tygo mist vlak daarna een doelpunt. Aan de overkant is Dinand verkleumd door de kou. Owen gaat het doel bewaken, nadat Quick nog twee keer scoort. Goed gespeeld mannen. De eerste drie punten zijn binnen, en de trainer krijgt van de coach van Quick de blauwe kaart voor deze sportieve wedstrijd.