F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

11 april 2015 10:00

Scheidsrechter

Mike Broens

Scheidsrechter Mike fluit, de jongens en meisjes gaan van start. In de tweede minuut schiet Silvio op doel, de bal raakt de lat. Jort van F3 is vandaag keeper, in de 4e minuut stopt hij een schot van UHC. Ook al zijn de gasten fysiek sterk, Elistha houdt de leiding. Er zijn kansen voor Mauro, Tygo, Silvio, Owen en Vince, die ballen gaan naast, over, of worden gestopt door de goede keeper van UHC. De wind trekt aan en bij rust is het 0-0.
In de tweede helft is de openingstreffer voor Elistha, vier minuten later valt het tweede doelpunt. Er wordt goed overgespeeld, we zien mooie acties en kansen. Verdediger Twan G. is een rots in de branding. UHC komt er nog één keer door, Jort redt. Schoten van Mauro en Tygo veranderen in de lucht van richting en belanden naast het doel. Silvio breekt nog twee keer uit, de gasten zetten een tandje bij, maar de punten blijven in Elst. In de laatste minuut onderschept Owen de bal van de tegenstander en maakt de fraaie 3-0. Het goede spel van F1 geeft vertrouwen voor woensdag, als de halve bekerfinale op het programma staat.