38'
Silvio van Winsen (afstandschot)

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

28 maart 2015 10:15

Vandaag zijn we te gast op het luxe sportpark van Beuningse Boys. De jonge scheidsrechter fluit en Elistha neemt de macht: in de eerste zeven minuten komen Owen, Tygo, Borre en Mauro dichtbij het doel van de kleine keeper van F2 van de Boys. In de 8e minuut geeft Cas een prachtige voorzet aan Twan H., drie minuten later is het Twan die een hakje geeft, zodat Mauro met zijn rechtervoet kan scoren. 0-2 blijft de stand tot rust. De Beuningse Boys creëren genoeg kansen. Een aantal schoten op doel gaat naast of over en keeper Vince stopt zes ballen, waarvan sommige uit de rebound.

In de tweede helft lopen de mannen in rood/wit een tandje harder. Onze boys zitten ze op de hielen. Vooral Silvio verricht veel werk in de achterhoede, ook omdat verdediger Twan G. afwezig is. Er zijn meer kansen voor beide teams, de bal gaat er niet meer in tot twee minuten voor tijd, als Silvio snoeihard van afstand raak schiet. Borre, Cas, Owen, Mauro, Tygo, Twan H., Vince en Silvio, we hebben genoten van jullie goede samenspel en mooie acties. Wat een teamspirit heeft F1. Vince werd na afloop benoemd tot nieuwe Jasper Cillessen. Volgende week spelen ze de bekerwedstijd tegen Westervoort F1.