C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 07

21 maart 2015 10:00

Scheidsrechter

Albert van Kleef

Na een chaotische week werd er vandaag weer gevoetbald tegen Trekvogels. Trekvogels was al voor de 3e keer dit seizoen de tegenstander. Geen gebruikelijke opstelling doordat er wat mensen niet getraind hadden en er wat te laat kwamen. En Luc meldde zich in de vroege ochtend ook nog af wegens ziekte.

Het begin was dan ook niet om aan te zien. Wind tegen en een fellere tegenstander die na 5 minuten al aan de leiding kwam door een foutje van keeper Tom.
Elistha kreeg daarna kansen via Iwan en Bob, zij misten oog in oog met de keeper.
Keerpunt kwam toen Sam de spitspositie innam , hij had 8 minuten nodig om de 1-1 op het scorebord te schieten.

Na de rust bleek dat de beste speler van Trekvogels zich boos had omgekleed en zijn team in de steek liet. Toen viel er ook nog een speler van trekvogels geblesseerd uit zodat ze met 10 man verder moesten. Maar toen was het al 2-1 voor Elistha doordat een corner van Noa door een speler van Trekvogels in eigen doel was gewerkt.
In de 45e minuut scoorde Bob met een dieptepass Sam weg, en die wist wel raad met deze kans 3-1.
Daarna was het niet best en was ik blij dat de scheids 4 minuten eerder affloot. Volgende week tegen Svo te OOY.