34'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

21 maart 2015 12:00

Mike Broens

Vandaag begint Cas als keeper, door de buien die regelmatig vallen is het vooral voor het doel glad. Al na een paar minuten zijn er kansen: Mauro en Silvio passen goed over, Borre is snel en zoekt de vrije ruimte, F1 heeft veel balbezit. Toch gaan ze er niet zomaar in. DIO komt veel minder in de buurt van het doel, de kansen die ze hebben ronden ze wel goed af. Net voor rust staat F1 met 0-2 achter. Dan sprint Twan H. naar voren en maakt de fraaie 1-2. Onder de paraplu's krijgen de mannen een peptalk, Owen trekt zijn keepershandschoenen alvast aan. In de tweede helft blijft Elistha het sterkere team. Schoten op doel van Borre, Twan H. en Tygo gaan naast. Dan zorgt Tygo toch, na een goede voorzet van Silvio, voor de gelijkmaker. Drie minuten later knalt Mauro van een afstand raak. DIO blijft het proberen, hun afzwaaier in de 32e minuut helpt daarbij niet, evenals het goede verdedigen van Twan G. Even later neemt Mauro de corner, spelers van beide teams staan alert voor het doel, Vince kopt binnen. Twan H. schiet vanaf de achterlijn in de korte hoek, de bal gaat er net niet in. Bedankt voor de mooie wedstrijd mannen, volgende week mogen jullie weer uit, tegen Beuningse Boys F2.