...
37'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

7 februari 2015 8:30

Het is -3° bij de aftrap van de eerste competitiewedstrijd in de 1e klasse. De mannen van Elistha hebben sinds half december niet meer buiten getraind, ze moeten flink lopen om warm te blijven. Dat gaat het eerste kwartier goed. Keeper Cas houdt na twee minuten een schot van DVOL uit het doel. Mauro, net bekomen van de griep, doet een doelpoging. In de zevende minuut geeft Silvio een goede voorzet op Owen, hij schiet snoeihard raak. In de veertiende minuut zorgt een fraaie boogbal voor de gelijkmaker. Bij rust is de stand: 1-1. De trainers geven de jongens een peptalk, Cas wisselt zijn keepersshirt met Owen, die na het fluitsignaal vrijwel meteen vier ballen uit het doel kan houden. DVOL zet een tandje bij, de spelers van Elistha kunnen elkaar niet meer zo goed vinden. Toch zijn er kansen. Twan H. neemt de bal aan en sprint naar het doel, helaas naast. Een ander schot beland in het zijnet. Doelpogingen van DVOL belanden op de paal, gaan over of zijn wel raak. Welkom in de 1e klasse. We blijven positief, er zit genoeg potentie in dit team. Volgende week de laatste keer voetballen in de zaal, daarna de tweede competitiewedstrijd thuis, opgewarmd en wel, tegen F1 van Quick 1888.