C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 07

7 maart 2015 13:15

Met maar liefs 10 spelers die deze ochtend ook al hadden gevoetbald, begon elistha aan de uitwedstrijd bij Rkhvv.
Negen spelers moesten met de C1 meedoen en Bram kwam van de D1 af.

Elistha begon dan al moeizaam aan de 1e helft. De tegenstander was behoorlijk aan de lengte en schuwde het duel niet. Vooral Sam kreeg veel schoppen van de bonkige voorstopper. Elistha kwam in de 3e minuut al snel achter.  In de 9e was het de man die weinig loopt( Bob) maar wel de gaatjes ziet, die Luc lanceerde  en Luc wist wel raad met deze kans 1-1. Dezelfde Bob stuurde in minuut 15 Iwan weg en ook die scoorde 1-2.Sam die dus veel last had van de voorstopper scoorde voor rust nog de 1-3 op aangeven van Noa. De ruststand werd nog 2-3 door niet opletten van de achterhoede
.
In de rust werd het een chaos in de kleedkamer want er wilde wel 6 spelers wisselen.
Uiteindelijk konden we toch verder met 11 spelers. Maar het leek wel of Rkhvv vermoeid werd. Iwan scoorde al na vrij snel in de 2e helft de 2-4 en het was de grote Bram(1.30 m) die met een enorme knal de 2-5 scoorde. Bram had weinig moeite met de grote voorstopper, en deze voorstopper liet zich dan ook wisselen. Toen verspeelde Bob de bal, daarna Yanoa en toen dook Tom nog over de bal heen 3-5. Spannend? Nee Elistha begon nu met Rkhvv te spelen via een corner van Marciano werd het 3-6. Toen wederom een hoofdrol voor Luc(let op opa en oma) eerst miste hij een penalty, (die bal zijn ze nu nog aan het zoeken) en toen scoorde hij nog 2 maal. Eindstand 3-8.
Elistha staat nu op een 3e plaats en ontvangt over 2 weken de koploper Trekvogels.
Maar eerst volgende week een weekend rust, als er weer geen 9 met de C1 mee moeten doen.