Spero C7

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 07

28 februari 2015 10:00

Jan Hendriks

Elistha C2 heeft de 1e wedstrijd van hun nieuwe competitie gewonnen. In de vrieskou werd met 6-3 gewonnen van koploper spero. Het was spero die in de 4e minuut het doelpuntenfestival opende. Elistha had ook maar 4 minuten nodig om 2x te scoren, eerst was het Luc die op aangeven van Max scoorde en daarna scoorde luc op aangeven van Bob. 8 minuten gespeeld en een 2-1 voorsprong en een leuk spelend Elistha. Trainer Jeroen en leider Jan gaan de spelers op een vertrouwde positie houden, dit kan natuurlijk alleen als zaterdag iedereen aanwezig is. Dus laat je team niet in de steek.

In het doel stond trouwens Nick en vooral de spelhervattingen gingen uitstekend, een enkele keer dacht nick dat hij bij de groene speelde, maar hij keepte uitstekend voor een debutant.

De 3-1 viel ook nog in de 1e helft, het was Sam in de 20e minuut die op aangeven van Bob scoorde. Tot aan de rust werd het spel van Elistha minder, en men liet Spero dan ook nog een keer voor de rust scoren. Na rust werd het al snel duidelijk dat Iwan niet verder kon, zijn lies was erg pijnlijk. Dit was erg jammer, maar Eldar verving hem prima. Eldar ontwikkelt zich goed. Weinig balverlies en goed zijn medespelers inspelen.

De 4-2 was een hele mooie Bob vond Luc in de vrije ruimte met een geweldige pass, en Luc wist wel raad met deze kans. Ook Luc speelde sterker dan voor de winterstop(misschien op zijn donder gehad van zijn opa en oma). Toch liet Elistha spero weer terug komen, Max schoot bij z''n eigen in het gezicht en spero ging er van door en ronde koel af 3-4.
Spanning weer terug, maar de achterhoede van Elistha (jesse, yanoa, luca, daniel}, lieten spero niet meer scoren, het slot zat er op.
Elistha maakte het nu af Luc stuurde Sam weg en doelpunt 5-3 en daarna weer Luc die Sam bediende en Sam boem 6-3. Niek kreeg ook nog een paar kansjes, maar was niet gelukkig. De koploper was verslagen. Op naar Rkhvv om de 2e plaats vast te houden en wie weet is er wel meer.