37'
Twan Hofman (scrimmage)

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 4

28 februari 2015 9:45

We zijn te gast op het grote Sportpark Woezik, waar de plaatselijke F2 en hun enthousiaste coach klaarstaan voor de wedstrijd. De teams zijn aan elkaar gewaagd: in de vierde minuut schiet Twan H. raak, na een goede voorzet van Silvio. In de zevende minuut valt de gelijkmaker. Elistha is veel in balbezit, er wordt prima overgespeeld, de spelers kennen hun positie. De eerste doelpoging van Mauro gaat naast, kort daarna knalt Cas keihard de 1-2 binnen. Woezik schiet nog verschillende keren op doel, keeper Borre staat zijn mannetje. In de rust de gebruikelijke tactiekbespreking met de trainers en de keeperswissel met Cas. De tweede helft begint met een mooi schot van Mauro, kort daarna maakt deze linkspoot zijn eerste goal met rechts. Woezik blijft aanvallen, Elistha blijft druk uitoefenen en loopt uit naar 1-6. Goed gespeeld mannen. Volgende week gaan we naar De Treffers in Groesbeek.