42'
46'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 02

28 februari 2015 12:00

Thuis tegen Eendracht Mook viel de beslissing diep in de tweede helft. Twee prima teams die elkaar niet veel ontliepen stonden tegenover elkaar. Elistha kwam als eerste op voorsprong via Nathan, dit na een mooie voorbereidende actie van Reno. Eendracht bleef zeer goed meedoen en kon de gelijkmaker binnenprikken. Elistha was niet van slag, en onder aanvoering van een prima spelende Nathan kwam Elistha weer op voorsprong. Met een prachtige knal in de kruising schoot hij de ruststand op het bord.
Direct na de aftrap van de tweede helft lag de gelijkmaker al in het doel. Te kort terugspelen lag aan het tegendoelpunt ten grondslag. Er ontspon zich een mooie wedstrijd waarbij de winst twee kanten op kon. Al had Elistha telkens meer dreiging doordat de ruimte aan de  zijkanten goed benut kon worden door prima loopacties. De 3-2 gescoord door een mooi gedrukt schot van Mila uit een pass van Jesper viel zo'n tien minuten voor tijd. Even later maakte diezelfde Mila uit een pass van Bjarne zelfs de 4-2 en was de wedstrijd gespeeld. Tijs hield zijn doel verder schoon en de eerste drie punten worden bijgeschreven.