C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 07

4 april 2015 14:30

Hierbij het verslag van gastverslaggeefster Nathalie.

Elistha speelde vandaag tegen de nummer laatst VVLK, het werd geen makkie.

Het was rommelig spel van beide kanten, maar het lukte Elistha toch naar 15 minuten om op voorsprong te komen. Het was Jurre die met een prachtige lob de 0-1 maakte uit een pass van Iwan. 10 minuten voor rust was het VVLK die een grote kans om zeep hielp, echter net voor rust scoorde zij toch de 1-1 na slecht verdedigingswerk.

In de 2e helft is het weer Jurre die met een lob scoorde, dit keer op aangeven van Daniel. Daarvoor had hij nog een grote kans gemist. Elistha hield de 1-2 lang op het scorebord, bijna einde toen de scheids het nodig vond om VVLK een penalty te geven. Een kadootje maar wel 2-2. Daarna kreeg VVLK nog een paar kansjes, maat Tom hield het doel verder schoon.
Duur puntenverlies maar alles winnen en we zijn kampioen.