... (corner)
69'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

2 mei 2015 12:45

Over de eerste helft kunnen we kort zijn,  slap begonnen en de achterstand na een prachtig doelpunt van de gastheren uit Elden. Voor rust nog een periode waarin Elistha toch met een comfortabele voorsprong ging rusten. Driemaal Daniël die de trekker over kon halen. Na rust een gezapige pot voetbal, Elistha lang de bovenliggende partij met het vizier niet echt op scherp. Of en dat is wel kwalijk teveel voor eigen kans gaan.  Elistha in een ontspannen modus naar het einde van de wedstrijd, nog een goaltje erin geprikt door Sam. Maar Eldenia bleef strijden voor een beter resultaat en in de laatste zes minuten kwamen ze nog akelig dichtbij. De tijd om er nog een gelijkspel van te maken was er niet meer, zou ook teveel van het goede zijn geweest. Maar elistha had best eerder de wedstrijd af mogen maken, dus heren concentratie en  scherpte tot het einde. Het seizoen is pas voorbij op 7 juni rond de klok van 17:00 uur.