58'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

25 april 2015 14:45

Marcel Veenstra

Ondanks een 7-1 overwinning toch geen dolle vreugde bij de C1. De enige concurrent won ook vandaag zijn wedstrijd en was dus al kampioen voordat onze wedstrijd begon. Een felicitatie aan de ploeg uit Heteren is op zijn plaats. In de onderlinge duels was uiteindelijk onze verliespartij in Elst doorslaggevend. De wedstrijd van vandaag dan, wederom goed verzorgd spel en de complimenten van de tegenstander. Op de vraag van een speler aan zijn trainer "wat toch te doen tegen de overmacht van Elistha" het antwoord ; ja ze spelen gewoon erg goed voetbal. En zo is het, de laatste weken spelen we de pannen van het dak.
Ook nu weer heel veel balbezit en veel rust in het spel. De tegenstander geen moment op onze helft dulden. Zelf veel de bal rond laten gaan en de bal ook terug eruit halen als het nodig is, daarin hebben we enorme stappen gemaakt. Rond de 15e minuut brak het verzet van de tegenstander, drie minuten op rij scoorden we. Ook hier weer zoals gebruikelijk in het teamsport, het elkaar gunnen van de bal. Na rust wat minder concentratie, ingegeven door het feit dat het team (in dit geval) ook Olaf zo graag laat scoren. Dat lukte vandaag niet, dat gaan we dan de komende twee wedstrijden maar proberen. Kijken of we de honderd doelpunten voor kunnen halen en iedereenop de scorelijst kunnen krijgen.