... (schot)
3'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 03

29 november 2014 8:30

Op deze vroege, koude ochtend klinkt in Arnhem het fluitsignaal voor de aftrap Elistha F1 tegen de fysiek sterke ESA F3. Owen is keeper en kan na drie minuten de bal uit de touwen halen. Daarvoor mist Elistha een enorme kans op de 0-1. Het is even slikken. F1 moet door en gaat voor de winst. Er zijn over en weer kansen, ESA is overwegend sterker. In de tweede helft is Cas de doelman, hij stopt een aantal ballen. Elistha creëert wel meer kansen. In de dertigste minuut ontsnapt Silvio, hij schiet hard op doel, maar er blijkt een gat in het net te zitten, de bal vliegt net zo hard weer naar buiten. Het is wel degelijk raak: 1-1. Door dit gelijkspel heeft F1 een gelijke eindstand behaald met SC Bemmel, beide teams zijn kampioen in de tweede klasse. Gefeliciteerd mannen, dit is de beloning voor een seizoen lekker voetballen en teamspirit. Bij terugkomst op De Pas is het feest met muziek, taart en applaus. De spelers krijgen een medaille en de wisselbeker, de rit op de platte kar houden ze tegoed. Na de winterstop start F1 in de eerste klasse, onder leiding van de trotse trainers Marco en Dennis.