49'
50'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

29 november 2014 9:00

Op bezoek bij de nummer drie Angeren moest het gebeuren, winnen en de titel was binnen. Medekoploper Rkhvv had hier met 5-2 verloren, dus een makkie zou het niet worden. In de eerste minuten probeerden we onze zenuwen van ons af te spelen, de tegenstander bleek erg goed. Dus de zenuwen bleven in onze benen en hoofden meespelen. Al snel bleek dat een overwinning behalen een zeer moeilijke zaak zou worden. Toch konden we in de 12e minuut juichen, de benodigde voorsprong kwam op het bord. Mila schoot op doel en de keeper kon redden, de rebound van Nathan pakte hij ook maar op de volgende rebound van Jedidja was hij kansloos. 0-1 scheidsrechter fluit maar af. Maar goed nog 38 minuten te spelen en de tegenstander kwam steeds meer opzetten. Tijs hield er een bal uit, een bal vloog op de paal. Na 16 minuten te lang gelopen met de bal en in de omschakeling schoot Angeren ongehinderd de 1-1 binnen. Met deze stand bereikten we de rust, daarover mochten we niet mopperen. Na rust binnen 7 minuten twee doelpunten tegen en de opgave, gezien het spelbeeld, een onmogelijke.
Soms moet je gewoon de meerdere erkennen in je tegenstander, al is het wel vervelend als het dan in je "kampioenswedstrijd" gebeuren moet. Zwaar teleurgesteld verlieten de jongens het veld om in de kleedkamer de complimenten van de trainers te ontvangen voor een geweldig gespeeld seizoen. De champagne hebben we toch maar ontkurkt en ook is er een gezellig liedje gezongen. In Elst van vaste supporter, opa Otto, een verdiend patatje gekregen. Zaterdag nog oefenen in Westervoort en dan genieten van een welverdiende winterstop. Jongens van de E1, jullie kunnen reuze trots zijn op de geleverde prestaties!!