Assist: Jericho Tap
60'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

22 november 2014 11:00

Tegen de nummer laatsthad de C1 het een helft zeer lastig, de gastheren hielden eenvoudig stand. Elistha kreeg wel de kansen, maar doelpunten bleven uit. Of het vizier stond niet op scherp, of de prima keeper stond in de weg of we werden in kansrijke positie terug gevlagd en gefloten. Na 18 minuten nam de rode lantaarndrager zelfs brutaal de leiding. Een corner bleef hangen in de zestien en kon door de aanvoerder worden binnen geschoten. Elistha drong wel aan maar kon pas in de 31ste minuut gelijk maken. Sam was alert toen de keeper een rebound weg moest geven na een schot van Noa. Na de rust een ander verhaal, C1 nam de teugels in handen en wist de wedstrijd te beslissen. Het tempo lag een stukje hoger, de tegenstander kwam niet aan voetballen toe. Met een aantal mooie doelpunten liep de C1 uit naar een 6-1 score, de tegenstandervan vandaag was leeg gestreden.