36'

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 03

22 november 2014 12:00

Luc Gerretsen

De jeugdscheidsrechter fluit voor de aftrap, Mauro neemt een sprint naar voren en schiet op doel, naast, maar de toon is gezet. Silvio scoort in de vijfde minuut, na een pass van Mauro. De mannen van F1 willen hun koppositie graag behouden. Toch gaan de ballen er niet zomaar in: de een vliegt over, de ander raakt de paal, verschillende belanden in handen van de prima keeper van Jonge Kracht. Door strakke corners van Twan H. en Silvio kan Borre in vier minuten tijd twee keer scoren. Met rust is het 3-1. De trainers geven de spelers een peptalk en we gaan weer verder. Vijf minuten na het eigen doelpunt van Jonge Kracht neemt Twan H. weer een corner, Owen kopt hem mooi in. Vlak voor tijd neemt Twan G. een penalty, voor hands van de gasten. De keeper stopt de bal, helaas geen eerste competitiedoelpunt voor de blonde verdediger.

Prima gespeeld Owen, Mauro, Tygo, Silvio, Borre, Marijn, Twan H., Twan G. en invaller Vince. Vroeg op volgende week, om de belangrijke wedstrijd tegen ESA F3 te spelen. De platte kar is al gereserveerd, dus zet 'm op.