65'

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 08

15 november 2014 10:00

Arthur Adriaanse

Net als vorige week, kwam Elistha al heel snel achter. Ook nu ging de achterhoede niet vrij uit. Het was weer slap en traag reageren. Dus 10 minuten gespeeld en 0-2 achter.
De aansluitingstreffer van Niek was ook al snel te noteren, dit gebeurde in minuut 13.
Daarna ging de wedstrijd gelijk op en kregen beide ploegen wat kansen, het was heel lang wachten op een doelpunt. Deze kwam er echter wel in de 60e minuut,  en gelukkig voor de oranje witten, het was Luc die de gelijkmaker scoorde.
In minuut 65 werd de winnende gemaakt door Elistha, een geweldige pass van Jericho, werd op wonderbaarlijke manier aangenomen door Luc, hij kwam hierdoor oog in oog met de doelman maar miste. De bal kwam echter voor de voeten van Iwan en die wist wel raad met deze kans, en schoot de 3-2 overwinning binnen.
Maar die aanname van Luc(misschien wel onbewust) was geweldig en ik zou als opa en oma hier heel trots op zijn.  Hahaha.