... (penalty)

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

8 november 2014 14:00

Marcel Veenstra

C1 heeft een ruime overwinning behaald, al voor rust had er een grote voorsprong kunnen staan op het scorebord. Het stond slechts 1-0, de mooiste kansen werden om zeep geholpen. Dit mogelijk als gevolg van " slap" trainen. Op de training proberen de jongens de mooiste goals te maken, simpel en doeltreffend afronden is niet genoeg, ze mikken allemaal op de kruising en u raad het al, veel ballen gaan er niet in. Zo ook deze eerste helft, slechts Sam wist het door de keeper verlaten doel te vinden.
 In de tweede helft, tussen minuut 45 en 52 vielen er 4 te noteren. Daniel schoot er zelf 3 in en  was als aangever bij het doelpunt van Sam betrokken. De mooiste aanval begon bij keeper Tom die Stijn inspeelde, op zijn beurt speelde hij Jericho in die met een prachtige bal Carlito de diepte instuurde, en vervolgens speelde hij Sam vrij voor het doel aan, een doelpunt uit het boekje.
Omid zorgde voor de zevenklapper, in de laatste minuut kon de tegenstander vanuit een penalty de verdiende eretreffer scoren. Na afloop verliet de debuterende Stijn (speler D1)  onder applaus de kleedkamer, want wat was hij in de tweede helft goed.