46'
48'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

8 november 2014 12:00

Koud 4 minuten was de wedstrijd oud en de gasten stonden met 0-2 voor. Een flinke tegenvaller, want Arnhemia was bepaald geen hoogvlieger in de ranglijst. Elistha leek niet wakker, dit terwijl we toch pas om 12 uur waren gestart. Individueel kon je zien dat Elistha beter was, maar als team speelden we niet scherp. De 0-1 kwam uit een counter, de 0-2 een directe vrije trap. Na 10 minuten de aansluitingstreffer, Mila zette Bjarne alleen voor de keeper, met een stiftte ronde hij prachtig af. Na 15 minuten een corner genomen door Jedidja, prachtig aangenomen en binnengeschoten door Mila, de achterstand was gerepareerd. Nog voor rust de voorsprong, ditmaal de assist van Ayte en weer was het Mila die kon scoren. In de tweede helft wind tegen, de tegenstander was nog gevaarlijk via de enorm verre uittrappen van de keeper, maar onze Tijs had er goed het oog in. 6 minuten na de rust een solo van Jedidja en de mooie goal. Ayte dacht dat kan ik ook en in dezelfde minuut soleerde hij naar de 5-2 Elistha bleef aanvallen en met wat meer rust voor het doel was de score nog verder opgelopen. Mila wist nog te scoren op aangeven van Jesper en de laatste goal kwam op naam van de tegenstanders.