48'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

1 november 2014 8:45

Zonder groots te spelen, de ene week is de andere niet, heeft de E1 ook Bemmel E2 aan de zegekar gebonden.
Binnen 3 minuten was de wedstrijd in feite al beslist. Kay zag de goede loopactie van Bjarne en die schoot binnen de minuut in de verre hoek raak. 2minuten later was Ayte van dichtbij succesvol toen een schot van Jedidja terug kwam van de paal. Bemmel kwam pas in de laatste minuten voor rust gevaarlijk opzetten, of dit kwam door verslapping van onze kant? We waren immers door doelpunten in minuut 16 en 17 op 4-0 gekomen. Eerst door een intikker van Kay na voorbereidend werk van Jedidja en even later scoorde Jedidja zelf . Elistha ging steeds verder uit elkaar spelen en was slordig in balbezit. Reno, Jesper en keeper Tijs hielden de tegenstander toen nog van scoren af. Op slag van rust toch de goal voor Bemmel.
Al snel na rust herstelde Mila de marge en toen in de minuten daarop eerst Bemmel een penalty gestopt zag worden en vervolgens een eigen doelpunt maakte, toen was de wedstrijd gespeeld.
Vlak voor tijd scoorde Elistha de zevende en gingen we met drie punten op zak weer naar de Pas. Om vervolgens daar vrolijk op het trainingsveld verder te voetballen, liefhebbers zijn het.