45'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

25 oktober 2014 14:00

William Peters

Een goede eerste helft en een slechte tweede helft, dat is kort samengevat. Elistha was voor rust heer en meester en dat het slechts 3-1 was mocht gerust een wonder worden genoemd. Vele kansen werden om zeep geholpen, meestal door slecht positie kiezen voor het doel of een slechte eindpass. Toch leek de klus al na 33 minuten geklaard, dat op slag van rust de 3-1 binnenviel was niet verontrustend. Na de thee echter een totaal ander spelbeeld, Bennekom speelde met meer druk naar voren en Elistha was niet bij machte om de bal in de ploeg te houden. Veel strijd maar weinig vernuft zeg maar. Met hangen en wurgen bleef Elistha op voorsprong en bij de spaarzame uitbraken ontbrak het aan koelbloedigheid. Zo bleef het spannend tot het laatste fluitsignaal.