Sam Janssen (kopbal)
Assist: Noa Hendriks

C-junioren, C2, Groep 22 SR1

18 oktober 2014 11:00

Elistha C2 zit bij de laatste 10 van de knvb beker. Ze speelde tegen Trekvogels, een ploeg die ook in dezelfde competitie speelt en nog sterker as. zaterdag staat deze wedstrijd weer op programma.
Elistha begon zwak en dit leidde in de 6e minuut al in de 1-0 voor Trekvogels. In de 10e minuut kwam er al een antwoord, de mooiste aanval van de wedstrijd werd afgerond door Sam, er ging inspelen, kaatsen vooraf. Iwan- Bob- Iwan en dus Sam.

Maar vreugde duurde kort, in minuut 14 werd het alweer 2-1. Ik als reporter zag een goed resultaat dan ook niet zitten, echter Trekvogels begon 100% doelkansen te missen. En dan is er een voetbalwet scoor je niet, dan doet de tegenstander dat en dat was dus ELISTHA. 27e minuut Sam de 2-2, Luc 2-3 en weer Sam 2-4. Dit was in een tijdsbestek van 5 minuten. Na rust gooide Noa in de 39e minuut de wedstrijd op slot met een geweldige afstandskogel 2-5. De Trekvogels waren geknakt, en Elistha liep nog uit naar 2-7 door doelpunten van Iwan en Sam. Op naar de volgende ronde.

Nog een speciale dank aan grensrechter Johan, ouders iedereen kan een keer vlaggen. Het kan niet mogen dat een gastouder moet vlaggen, laat niet iedere keer dezelfde mensen moeten opstaan. Een speler mag echt niet vlaggen, je moet 15 jaar zijn. Johan als je bij de C1 zonder zit, kan je op mij rekenen. Dank.