40'
49'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

11 oktober 2014 11:00

Zonder vaste keeper Tijs ( ziek ) gingen we op bezoek in Heteren. In de eerste helft twee gelijkopgaande teams, de kansen waren redelijk schaars te noemen. Veel voetbal op het middenveld en twee verdedigingen die de boel aardig op slot hielden. De beste kans was een vrije trap voor de gastheren, van ver viel de bal bovenop de lat. Elistha kreeg in de rust een peptalk, er moest wat meer agressie in de wedstrijd komen en een wijziging in de opstelling deden SDOO langzaam wankelen. Toch kwam de eerste hele grote kans er weer voor de gastheren. Reserve keeper Ayte bleef echter heel lang staan bij een 1 tegen 1 situatie en wist de bal te keren. Aan de andere kant stond er ook een prima keeper in de goal, de stand bleef dus ook lang 0-0
Kay had een opdracht meegekregen en wist dondersgoed wat er van hem verwacht werd. Zowel bij de 1-0 als ook de 2-0 voerde hij zijn opdracht perfect uit en stelde Mila 2x in staat om te scoren, prima teamwork. SDOO was stukgespeeld en kwam er in die fase niet meer aan te pas. Achterin hielden Nathan, Reno, Jesper en zelfs gelegenheids back Bjarne de tegenstander ver van het doel af. In de laatste minuut kon Jedidja zelfs nog de derde binnen schieten. Een geweldige tweede helft.