F1 zet goede serie voort en boekt een mooie overwinning bij Arnhemia

0 - 3

Elistha JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 03

11 oktober 2014 10:45

Na een kleine vertraging mochten we eindelijk het veld op, de jongens van Arnhemia waren vooral eerstejaars maar die gingen net als Elistha  met veel enthousiasme het veld op. Arnhemia veraste Elistha met het snelle spel en het zeer snel omschakelen, het leek wel of Elistha de slaap nog niet uit had! Maar naar een paar mooie kansen over en weer schoot Silvio de eerste binnen 0-1. Arnhemia liet zich niet uit het veld slaan en vocht hard terug maar daar waren we gelukkig goed op voorbereid, het positie spel van Elistha was erg goed en 5 minuten voor rust kwam er een mooie aanval van rechts waarbij de bal na een mooie schot tegen twee de handen kwam van de verdediger van Arnhemia. Penalty....... Silvio legde de bal klaar nam een aanloop en BAM! 0-2 Elistha bleef veel druk uitoefenen en maakt net voor rust helaas de derde niet. Na rust was de spanning eraf en voetbalde we de bal goed rond, het positiespel werd beloond met een mooie aanval van links en een goede pass op Tygo die zich geen moment bedacht en schoot zo de 0-3 binnen. De laatste minuten werden als team goed uit gevoetbald zo ontstonden er nog mooie kansen en hield Cas zijn goal schoon.

Mannen gefeliciteerd en ga zo door!! Er word hard getraind en dit zien we in de wedstijden terug. Fantastisch