5 - 0

Elistha JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 08

4 oktober 2014 15:00

Het zit niet mee bij Elistha C2, zaterdag uitspelen bij Union om 15.00. Geen kleedkamer beschikbaar dus wachten en om 15.20 an de W-up beginnen. Start wedstrijd 15.40.  Met maar 11 spelers en 2 D2 spelers en zonder keeper tegen het nog ongeslagen Union.

Het mocht de pret niet drukken en Elistha begonvol in de aanval, na 5 minuten een dot van een kans voor spits Luc, echter zijn schot werd gekeerd door de doelman van de nimwegenaaren. Na 12 minuten een geweldige sliding van Tijn Polkamp (speler D2) en corner.  Maar nee???? de scheids loopt de 16 meter binnen en wijst naar de stip. Penalty Union ongelooflijk, fluit dan niet als je niet mee kan lopen 1-0. Boze spelers en veel meegereisde ouders, waar een van de ouders de scheids aanbood om de wedstrijd zelf te gaan fluiten. Maar de scheids gaf de fluit niet af, jammer. Elistha haalde de rust met een 1-0 achterstand. De 2-0 en 3-0 waren ook weer twijfel gevallen een goedkoop gekregen vrije trap en een niet gegeven vrije trap aan onze jongens.

De Elistha boys en ouders bewaarden maar hun kalmte en wisten dat hier niets te winnen was. De 4-0 en 5-0 waren voor de statistieken.
Over anderhalf uur maar weer proberen, het uitgestelde duel met Dvol wordt dan gespeeld. Net als Elistha staan zij ook nog op 0 punten.
Maar ja doordeweeks weet je het maar nooit.